Over Ciao

Our story..

Het gaat allemaal terug tot in 1989..

Toen opende een kleine kledingboetiek in de Leuvensestraat in Diest. Amper 50m² groot maar met een visie die we vandaag nog steeds hoog in het vaandel dragen: service, kwaliteit & uiteraard de mooiste selecties in kleding & schoenen die op de markt te vinden zijn!

Via Condotti was geboren..

In 2006 kwam er een broertje bij, Ciao Condotti.. Het aanbod in collecties werd uitgebreid en een selectie aan toonaangevende merken werd toegevoegd.

In 2009 volgde een eerste uitbreiding, in 2014 & 2017 nog eentje tot in 2019 beide zaken zijn samengesmolten tot een nagelnieuwe multibrandstore. Niet enkel de dames maar ook de heren kunnen sindsdien bij ons terecht!

Zo presenteren we jullie een selectie van de meest ‘trending’ merken van het moment in combinatie met de laatste Italiaanse fashionitems. Maandelijks worden de collecties aangevuld met de laatste nieuwigheden rechtstreeks vanuit la bella Italia!

Anno 2020.. we staan voor een ongeziene crisis op wereldschaal dus zijn we verplicht een nieuwe stap te zetten.. Vanaf vandaag staan we jullie dus ook online bij in de zoektocht naar die perfecte outfit, uiteraard met dezelfde toewijding en service zoals jullie al decennia lang van ons gewoon zijn!

We wensen jullie alvast veel shopplezier & hopelijk tot snel!

Ciao ciao..